NİĞDE / MERKEZ - Koyunlu Namık Kemal İlkokulu

Koyunlu Namık Kemal İlkokulu

Adres
KOYUNLU KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ BİRKO SK. KOYUNLU NAMIK KEMAL İLK VE ORTA OKULU SİTESİ NO: 4 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
VİZYON İstiyoruz ki bu okulda; bilgiyi kullanabilen,Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır
Misyon
MİSYON Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir.
Başarılar
Sedanur Hilal ERGİN,Hüseyin YEĞİN ve Tarık Buğra GÖKÇE adlı öğrencilerimiz İlkokulun devamında bursluluk sınavını kazanmışlardır.
Ulaşım
Her saatte otobüsü vardır.Okulumuz personeli mesafe yakın olduğu için kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Köy